SwitchXS

SwitchXS 2.5

Virtueel bedieningspaneel voor Mac-gebruikers met lichamelijke beperking

VOOR

  • Instelbare scan-snelheid
  • Bedieningspaneel volledig instelbaar
  • Transparant bedieningspaneel

TEGEN

  • Niets noemenswaardigs

Uitmuntend
8

SwitchXS is een applicatie waarmee Mac-gebruikers die geen fysiek toetsenbord of muis kunnen bedienen, toch gebruik maken van deze invoermethoden. Het programma geeft namelijk een virtueel keyboard en muis op je scherm weer, welke je bedient met een switch.

Ter verduidelijking: een switch is een fysiek bedieningsinstrument dat veel verschillende verschijningsvormen kent. Voor sommige SwitchXS-gebruikers is het een USB-joystick, voor anderen een sensor die reageert op de bewegingen van een willekeurig lichaamsdeel.

Terug naar de software: SwitchXS laat een uitgebreid bedieningspaneel (waaronder een toetsenbord en muis) op je scherm zien, waar achtereenvolgens verschillende delen van oplichten. Op die manier "loopt" de applicatie de elementen van 't paneel, zoals letter-toetsen en muisbewegingen door. SwitchXS noemt dit 'scannen'. Zodra de gewenste invoer in de spotlight staat, selecteer je deze met jouw switch.

Het bedieningspaneel van SwitchXS is aanpasbaar, zodat je 't naar eigen smaak kan inrichten. Zo kies je bijvoorbeeld voor een QWERTY-toetsenbord of ga je voor de standaard Duitse of Japanse indeling. Bovendien maken gebruikers zelf knoppen aan, waarachter bijvoorbeeld sneltoetscombinaties schuilgaan.

SwitchXS biedt een volledig flexibele oplossing voor computergebruikers die behoefte hebben aan een virtueel bedieningspaneel voor hun Mac. Het programma presenteert innovatieve opties, waarmee je het volledig aanpast en zo je perfecte persoonlijke assistent creëert.

SwitchXS ondersteunt de volgende formaten

Dispositivos HID, gamepads y joysticks USB, teclados, trackballs y ratones USB HID

SwitchXS

Download

SwitchXS 2.5

Beoordelingen about SwitchXS